Wielnaafmoeren online bestellen maakt onderhoud goedkoper

Wielnaafmoeren

Het onderhoud aan je auto kost minder, wanneer je wielnaafmoeren online bestelt. Het is in de afgelopen jaren steeds eenvoudiger geworden om de losse onderdelen voor je auto zelf aan te schaffen. Er zijn diverse webwinkels te vinden, waar deze onderdelen te koop worden aangeboden. Een voorbeeld van zo’n webwinkel is Autoparts Online. Deze webwinkel verkoopt niet alleen de moeren voor je wielnaven, maar bijvoorbeeld ook de wielnaaf zelf, wiellagers en ABS sensoren. Zo kun je direct alle relevante onderdelen rond deze voeren vernieuwen. Het vergroot je rijcomfort en zorgt er daarbij voor dat de auto moeiteloos door de APK-keuring komt.

Voordeel

Profiteer van een lagere prijs voor wielnaafmoeren

Het bestellen van wielnaafmoeren via een webwinkel is voordeliger, dan wanneer je dit via een lokale autogarage doet. Het verschil zit hierbij in het feit, dat een automonteur tijd moet besteden aan het uitzoeken van het juiste onderdeel en het bestellen hiervan. In veel gevallen zal een monteur de benodigde onderdelen immers niet op voorraad hebben. De tijd die besteed wordt aan het bestellen van onderdelen wordt verrekend in een marge over de aanschafwaarde van de onderdelen. Door onderdelen vooraf zelf aan te schaffen hoef je deze marge logischerwijs niet te betalen, wat het onderhoud voordeliger maakt.

Monteren

Zelf nieuwe moeren bij de wielnaven plaatsen

Wanneer je enige ervaring hebt in het onderhouden van auto’s, zou je het vervangen van de moeren bij de wielnaven van je auto zelf uit kunnen voeren. Op internet vind je instructies voor het vervangen van verschillende onderdelen. Enige handigheid in dergelijke klusjes is benodigd, om er zeker van te zijn dat het onderdeel op de juiste wijze geplaatst wordt. Mocht je weinig ervaring hebben, dan kun je de moeren meenemen naar een lokale garage en deze hier laten vervangen. Het geeft je zekerheid en maakt dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt!