tattoo verzorging

Maandag ga ik een tattoo laten zetten. Deze tattoo wordt gezet in het het centrum van Arnhem bij een tattooshop. Ik ben heel blij dat het dan eindelijk weer gaat gebeuren na een eerdere slechtere ervaring met tattoages. De eerdere tattoo die ik had laten zetten was los gelaten en ziet er nu na vele behandelingen alsnog niet mooi uit.

Na de gelezen informatie was ik verkocht

Omdat ik verzekerd wil zijn van de beste verzorging ben ik het eens hoger op gaan zoeken dan een pot vaseline of iets dergelijks. Ik zocht op internet op de zoekterm ”tattoo verzorging”. Nadat ik hier op gezocht had kwam ik uit bij de website Tattoomed. Op de website Tattoomed zag ik dat ze een aantal verzorgingscrèmes aanboden. Toen ik de informatie erbij las was ik verkocht. Ik moest de crème hebben!

Toch wel een beetje zenuwachtigtattoo verzorging

Na 3 werkdagen was de tattoo verzorging al bezorgt en kon ik beginnen met afwachten. Nu het inmiddels al zaterdag is en maandag de tattoo wordt gezet, ben ik toch wel een beetje zenuwachtig. Ik ben in ieder geval blij met de verzorgingscrèmes. Hopelijk geeft het, zoals op de site staat, een goede ondersteuning bij het verzorgingsproces.