Stoel Le Corbusier besteld

daameninterieur

Ik ben geruime tijd op zoek geweest naar een stoel die ik echt mooi vond. Toen ik de stoel Corbusier zag, wist ik gelijk dat dat mijn stoel was.
daameninterieur
Vorm
De stoel Corbusier heeft een tijdloos design. Dat vind ik erg belangrijk. Als je een stoel koopt die nu erg hip is, dan moet je volgend jaar weer een andere stoel kopen en dat wilde ik niet. Ik wilde een stoel waar ik lang van kan genieten. Met deze stoel kan ik heel veel jaren vooruit. Ze hadden diverse modellen en deze modellen waren ook in meerdere kleuren leverbaar, dus daar moest ik nog wel even goed over nadenken. De verkoopster heeft mij goed advies gegeven en daardoor kon ik redelijk snel tot een goed besluit komen. Ik heb de stoel dan ook direct besteld. Ze kwamen deze na enkele weken thuis bezorgen, keurig op de gesproken datum en tijd. De bezorgers waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb de stoel Corbusier nu al enkele maanden en hij zit heerlijk. Ik heb er al heel wat uren in doorgebracht en hij ziet er nog als nieuw uit. Vaak zie je al snel dat er veel op een bepaalde plaats gezeten is, maar dat zie je bij deze stoel dus echt niet. Hij staat erg mooi in mijn woonkamer, past perfect bij de rest van mijn meubels, het is dus echt de juiste keuze geweest. Ik kan deze stoel echt iedereen aanbevelen.