Probeerde de kwaliteiten van mijn acteerkunsten weer op te pakken

Toneelles, wie zou het niet willen? Ik in ieder geval wel en daarom koos ik een tijdje geleden om deel te nemen aan de toneelles. Ik wilde hier aan deelnemen omdat ik al mijn hele leven geïnteresseerd ben in acteren ,toneel spelen. Omdat ik dit al vele jaren niet meer gedaan had, besloot ik het nu eens te doen door middel van deel te nemen aan toneelles. Wel moest ik eerst nog een goede plek vinden waar ik de les kon gaan volgen. Gelukkig had ik wat tijd over om hiernaar opzoek te gaan.

‘’Aanvraag werd goedgekeurd door toneelles Amsterdam’’

Ik startte de computer op en ging met de volle vertrouwen opzoek naar een goede toneelles. Al snel kwam toneelles Amsterdam uit de zoekopdrachten rollen. Ik klikte op de site en bekeek het vervolgens. Ik raakte erg geïnteresseerd in de toneelles Amsterdam en besloot om mezelf in te schrijven hiervoor. Ik kreeg al snel een response van de aardige toneeldocent. De aanvraag werd goedgekeurd. Ik sprong een gat in de lucht en kon me eindelijk gaan verheugen op de toneelles bij toneelles Amsterdam.