Voor precieze meting gebruikt u het VSR meetsysteem

VSR meetsysteem

Precieze meting door middel van het VSR meetsysteem. Als ondernemer ben ik altijd opzoek naar het beste voor mijn organisatie. Elke dag probeer ik de werkomstandigheden voor mijn werknemers te verbeteren. Laatst bijvoorbeeld heb ik besloten om structureel een flinke fruit mand op het kantoor te plaatsen. Het is belangrijk dat mijn werknemers fit zijn. Hierdoor zullen zij automatisch meer gaan presteren. Toch kreeg ik een tijdje geleden de klacht dat het kantoor niet helemaal schoon was. Dit vond ik verschrikkelijk omdat ik altijd probeer alles zo goed als mogelijk te doen. Direct moest ik dus naar een oplossing gaan zoeken. Aan de kunde van mijn schoonmakers ging ik twijfelen. Op het internet kwam ik toen een organisatie tegen die deze kwaliteit kan meten. Meteen besloot ik met hun te gaan samen werken. 

VSR meetsysteem

VRS Meetsysteem meet perfect!

Dankzij het VSR meetsysteem ben ik van mijn schoonmakers af. Wat bleek is dat zij structureel onvoldoende presteerde. Sindsdien heb ik nieuwe schoonmakers aangenomen van het bedrijf Lankester schoonmaakadvies. Zij werken naar behoren en doen goed hun werk. Al met al ben ik erg tevreden dat ik de diensten van deze organisatie heb ingeschakeld! Voor meer informatie bekijk eens de website van deze organisatie!