Perfecte fotograaf trouwreportage in Utrecht gezocht!

fotograaf trouwreportage Utrecht

Tip: fotograaf trouwreportage Utrecht! Wij zijn voor enkele weken terug druk opzoek gegaan naar een bedrijf die onze huwelijk vast kan leggen. Het liefst iemand die dit al  vaker heeft gedaan en dus goed weet wanneer er foto’s gemaakt moeten worden. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Het had lichtelijke spoed om dit goed voor mekaar te krijgen. Wij gingen namelijk een kleine drie weken later trouwen!

fotograaf trouwreportage Utrecht

Onze zoektocht op het internet met succes afgerond

Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik meerdere bedrijven gezien. Echter ben ik op de website van Tjeerd Paul Jacobs Fotografie gebleven. In de portfolio zag ik meerdere foto’s van mensen die waren getrouwd. Dit gaf mij al een prettig gevoel. Nadat ik de kosten had gezien die zij hanteren was ik verkocht. Wij hebben dit bedrijf ingehuurd zodat er prachtige foto’s werden gemaakt. Een prettige fotograaf die erg goed weet hoe dat de foto’s eruit moeten komen te zien. Ik kan dan ook niks anders dan vol enthousiasme spreken! Onze huwelijk is erg goed vastgelegd en hier kijken wij nog steeds met plezier op terug.