Op zoek naar een waterleiding koppeling

waterleiding koppeling

Omdat ik in mijn tuin een flinke moestuin heb, was ik nu op zoek naar een waterleiding koppeling. Deze kan mij helpen met het besproeien van mijn geplante gewassen. Ik ben namelijk druk groente en fruit aan het kweken en daarvoor moet ik regelmatig water geven. Deze klus is met een gieter niet meer te doen, voorheen wel maar dan had ik maar een paar plantjes staan.  Daarom leek het mij verstandig om een soort systeem te maken dat er op een bepaalde tijd de sproeiers aan gaan. Alles heb ik via de Grow Expert gekocht. Zij hebben een speciale site gemaakt waarop te zien is hoe je dit allemaal moet aansluiten. waterleiding koppeling

Geweldige oplossing

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, was deze binnen twee dagen al afgeleverd en kon ik aan de slag gaan. Dankzij de duidelijke uitleg die ik via de website kon zien, lukte het mij om meteen deze aansluiting te maken. Ook kon ik zo makkelijk zien welke waterleiding koppeling ik het beste kon gebruiken. 

Vandaag heb ik mijn eerste groente uit eigen tuin kunnen plukken. Lekkere boontjes en wat pepers. Je kan wel zeggen dat ik best wel een beetje groene vingers heb en daar ben ik enorm trots op.