Nieuwe flights laten bedrukken

flights bedrukken

Omdat ik nieuwe flights nodig had ben ik gaan zoeken op het internet naar flights bedrukken. Het leek mij namelijk wel leuk om mijn flights persoonlijke te maken. Ook zal ik makkelijke en snelle weten welke pijlen dan van mij zouden zijn. Aangezien mijn man de zelfde pijlen heeft als ik. Zo kwam ik dan ook terecht op de website van De Dartshop. Hier kon ik er voor kiezen om een foto te plaatsten op de flight. Ook mijn naam zou ik erop kunnen zetten. De kosten viel ook mee en daarom besloot ik flights te nemen met een foto erop van onze dochter.

flights bedrukken

Hele mooie flights laten bedrukken bij de Dartshop

Nadat ik de flights persoonlijk heb gemaakt, met een foto. Kon ik het gemakkelijk afrekenen via de website van dit bedrijf met iDeal. Binnen zes dagen kreeg ik de bestelde flights thuis geleverd. Toen ik de flights bekeek was ik meteen enthousiast erover. Ook mijn man vond het meteen mooi en ging zelf ook meteen aan de slag om zijn flights te laten bedrukken. Daarom kan ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die op deze blog. Kijk maar eens op de website va dit bedrijf.