Marco Tozzi veterschoenen zijn voor elke gelegenheid

Marco Tozzi veterschoenen

 

Marco Tozzi veterschoenen

Een tijdje terug heb ik de perfecte Marco Tozzi veterschoenen gevonden en daar ben ik ongelofelijk blij mee. Nu heb ik eindelijk iets om aan te doen bij verschillende gelegenheden. Het is namelijk zo dat ik er voor mijn werk iedere dag anders bij loop. De ene dag heb ik een mantelpakje aan en de andere dag gewoon een spijkerbroek. Dit ligt er maar net aan of ik een bezoekje moet brengen aan een van onze klanten. Voorheen had ik altijd pumps aan, maar daar kan ik eigenlijk niet de hele tijd op lopen. Verder had ik voorheen eigenlijk niets wat netjes genoeg was om onder een rokje aan te trekken.

Snel in huis

Gelukkig hoef ik mij daar nu geen zorgen meer over te maken, want deze Marco Tozzi veterschoenen kunnen altijd. Regelmatig kijk ik bij Shoetime of zij nog iets nieuws in hun collectie hebben. Vaak zie ik er wel dingen tussen, maar heb ik het niet nodig. Dan weet ik mij altijd wel in te houden en geen bestelling te plaatsen, maar dit keer vond ik het echt nodig. De levering was al de volgende dag, dus ik heb ook helemaal niet lang hoeven te wachten. Neem hier zeker eens een kijkje!