Kun je hielspoor behandelen?

Ik wil maar al te graag hielspoor behandelen zodat ik van de pijn af kom. Op dit moment is de pijn niet meer te verdragen en lig ik de gehele dag op de bank of in bed. Aangezien het buiten erg lekker weer is heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. De pijnklachten moeten gewoonweg zo snel mogelijk verdwijnen zodat ook ik weer op stap kan gaan.

 

Oplossing?

Door te gaan zoeken op het internet kwam ik aardig wat informatie tegen. Uiteindelijk ben ik op de website van Footlogics terecht gekomen. Hier heb ik onwijs veel goede tips gevonden om het probleem aan te pakken. Zo kun je ervoor kiezen om zooltjes te bestellen of je voeten intapen. Met het intapen zorg je er als het ware voor dat jouw pees niet meer verder uit kan rekken. Hiermee verminder je vrijwel meteen de pijn. De zooltjes zijn te gebruiken voor een wat langere periode. Door de zooltjes in de schoenen te dragen komt jouw lichaam uiteindelijk weer terug in balans. Dus ook geen pijnklachten meer!