Het nut van een regenhoed voor dames

Ons mooie land heeft helaas een wisselvallig weer maar…we hebben wel de expertise op het gebied van regenhoed dames. Omdat onze bevolking het hele jaar door op de fiets rijdt, zijn onze regenhoeden allemaal gemaakt om fietsbestendig te zijn. Daarom hebben de regenhoeden een fatsoenlijke rand en bedekken ze je hoofd diep. Niets kan een goede haardag zo verpesten als een zware regenbui, want zelfs als u een paraplu gebruikt, blijft uw haar niet gespaard. Onze regenhoeden bieden hiervoor de perfecte oplossing.

Een nieuwe regenhoed kiezen en onderhouden

Regenhoeden hebben een beetje een ouderwetse reputatie, maar de laatste tijd zijn de ontwerpen meer trendy en modieus geworden. Om de levensduur van uw hoed te verlengen, is het belangrijk om goed voor uw hoed te zorgen. Houd er rekening mee dat onze regenhoeden van gewaxt katoen alleen door professionals mogen worden schoongemaakt. Wanneer je hoed nat wordt, laat hem dan op natuurlijke wijze drogen, vermijd de hitte van een föhn of verwarming, want hierdoor kan je hoed krimpen. De damesregenhoeden voor de zomer zijn gemaakt van waterafstotend lichtgewicht katoen. Het iets zwaardere gewaxte katoen is meer geschikt om in de winter te gebruiken. Onze modellen zijn verkrijgbaar in de klassieke winterse kleuren zoals zwart, donkerblauw, bruin en groen. Voor het gebruik in de zomer bieden we hoeden aan met levendigere of lichtere tinten zoals blauw, smaragdgroen of ivoor.

Kenmerken van een kwalitatieve regenhoed

Een voor de hand liggende, maar zeer belangrijke eigenschap is is dat deze regenhoed dames waterafstotend moet zijn. Ook een goede pasvorm in alle weersomstandigheden is essentieel. Onze regenhoeden bieden goede bescherming tegen de regen en hebben een trendy design. Afhankelijk van de breedte van de rand houdt de regenhoed ook de regen uit je gezicht. Regenhoeden dames zijn oprolbaar en opvouwbaar. Ons advies is om de regenhoed op te bergen in je favoriete handtas.