Heerlijke truien voor een casual look

Wat ooit begon met een zweetband en een witte polo voor tennissers, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de bekendste kledingmerken ter wereld. Fred Perry maakt tegenwoordig niet alleen polo’s voor tennissers, maar ook truien, vesten, broeken en nog veel meer. De sportieve uitstraling, gecombineerd met de goede kwaliteit en het hoge draagcomfort, maakt de kleding erg populair.

Warm en stijlvol de winter door

Een Fred Perry trui is altijd meteen te herkennen. Op elk kledingstuk van het merk staat namelijk de herkenbare lauwerkrans. Deze krans staat voor overwinningen, roem en eerbetoon. Op sommige truien staat de lauwerkrans klein en subtiel afgebeeld, op andere truien is de krans juist het opvallendste aan het hele kledingstuk. Wat alle ontwerpen met elkaar gemeen hebben, is de sportieve uitstraling. Tegelijkertijd passen de truien perfect in een casual look. Niet gek dat Fred Perry kleding al decennia lang onverminderd populair is. De truien komen in allerlei modellen. Een opvallend sweatshirt met strepen, een basic capuchon sweater of een nette trui met een V-hals. Zo zit er altijd iets voor je tussen.

Combineer zoals jij dat wil

Een nette chino, een toffe jeans of een joggingbroek, eigenlijk past een Fred Perry trui overal bij. Zo creëer je eenvoudig de look die vandaag bij je past. Dit merk staat sowieso garant voor heerlijk zittende kleding, die je het liefst elke dag zou dragen. Alle kleding wordt nog steeds in Groot-Brittanië geproduceerd en is van de hoogste kwaliteit. De truien zijn ideaal in de winter, de wereldberoemde polo’s zijn perfect op een warme zomerdag. Of combineer een trui en een polo voor het complete plaatje. Waar je ook van houdt, een Fred Perry trui past in elke garderobe. Welke trui kies jij?