Graag uw proefschrift laten drukken?

Wilt u graag uw proefschrift laten drukken? Dat is geen enkel probleem! Bij proefschriftenprinten.nl is het onze specialiteit op proefschriften te printen in zowel kleine als grote oplages en bovendien profiteert u van onze persoonlijke service en onze hoogwaardige kwaliteit. Ook kunt u de schriften voordelig laten drukken. U krijgt namelijk de uitnodiging, stellingen, de PDF en de omslag volledig gratis bij het schrift. Wij zorgen er dan voor dat dit allemaal binnen no time op de gewenste locatie wordt bezorgd. Wilt u weten wat het precies gaat kosten? Maak dan gebruik van onze service waarbij u vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. De prijsopgave die hierbij hoort ontvangt u zelfs al binnen 1 werkdag. 

Proefschrift laten drukken inclusief begeleiding en advies

Als u ervoor kiest om uw proefschrift te laten drukken bij proefschriftenprinten.nl, dan kunt u ook direct rekenen op de juiste begeleiding en advies. Wij vinden het namelijk belangrijk om nét een stapje verder te gaan voor de klant. Wij helpen u namelijk graag bij het opstellen van een planning maar ook bij de inhoud van het schrift. Verder zorgen wij ervoor dat als u het schrift eenmaal aangeleverd heeft bij ons, wij het schrift zo snel mogelijk produceren zodat het bij u op de mat ligt. Ook staan onze designers graag voor u klaar om de lay-out, het binnenwerk en de omslag te ontwerpen voor het schrift. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de gewenste afbeeldingen en tekst aan te leveren en uw voorkeuren wat betreft de kleuren, stijl en de posities van de elementen naar ons te communiceren. Ook kunt u kiezen uit diverse fonts, sub-koppen, tabellen, figuren en bladwijzers. 

Spoedlevering

Wilt u een schrift met spoed laten printen? Ook dat is geen enkel probleem. Als u kiest voor een spoedlevering dan ontvangt u het schrift binnen drie werkdagen. Als u graag een spoedlevering wilt aanvragen, dan raden wij u aan om telefonisch contact met proefschriftenprinten.nl op te nemen zodat wij nadat het schrift is gerealiseerd, het pakket kunnen meegeven aan de koerier. Het enige verschil met een spoedlevering is dat u geen proefdruk krijgt.