Geschikte rouwstukken Amsterdam

Ik zat net in het zonnige Ibiza toen ik het overlijdensbericht van een oom ontving. Ik kon onmogelijk bij de uitvaart aanwezig zijn dus wilde ik voor rouwstukken Amsterdam zorgen.Het leek mij niet heel gemakkelijk om dit van uit het buitenland te moeten regelen. Maar een collega die met me mee was gegaan naar Ibiza hielp mij een eind op weg.Ze pakte haar laptop en liet mij toen de website afscheidmetbloemen.nl zien. Na een beetje rondkijken besloot ik om meteen contact te zoeken. Ik kreeg al heel snel een berichtje terug en kwam in contact met een van de aangesloten bloemisten.

Een prachtig eerbetoon in afscheidsbloemen

Via skype had ik met de bloemist een goed contact. Daarnaast stuurde de bloemist mij ook allerlei foto,s van de rouwstukken Amsterdam. Ik was even heel bezorgd dat het allemaal niet op tijd geregeld was en dat de bloemen niet op tijd bij het uitvaartcentrum zouden zijn. Gelukkig heeft deze bloemist wat dat betreft al mijn zorgen uit handen genomen. De bloemstukken waren mooi verzorgd en keurig op tijd bij het uitvaartcentrum. Helemaal zoals we hadden afgesproken.helemaal top en ik ben er super tevreden over. Het was ontzettend jammer dat ik niet bij de uitvaart kon zijn. Maar op deze manier heb ik toch een beetje een prachtige eerbetoon kunnen geven met afscheidsbloemen.