Een schuurtje ‘to go’

tuinschuur

In Nederland houden we van groen; maar liefst 70% van de Nederlanders beschikt over een tuin. Vaak bestaan deze tuinen voor een groot deel uit gras, vaak met een terras erbij, en in de perken van de tuin planten zoals rododendrons, hortensia’s en vlinderstruiken. Wat je misschien wat minder vaak ziet, is een houten tuinschuur. Toch zouden veel mensen het hebben van een tuinschuur erg handig vinden. Wat weerhoudt hen waarschijnlijk: de moeite die genomen moet worden om zo’n tuinschuur aan te laten leggen. Maar is dit wel een terechte reden om geen tuinschuur te nemen?

tuinschuur

Zo gepiept

Tegenwoordig hoeft een tuinschuur niet meer in de tuin zelf in elkaar gezet te worden. Een tuinschuur kan makkelijk ‘kant en klaar’ in je tuin gezet worden. Deze handeling is meestal in een mum van tijd voltooid, waardoor de tuinschuur meteen gebruikt kan worden. En het mooie is: vaak zijn deze tuinschuren goed betaalbaar. Je kan je vaak gratis laten adviseren door een tuincentrummedewerker, wat ook nog eens vrijblijvend is.  

Past dat wel?

Voor wie de moeite geen punt is, kan de tuinschuur ook makkelijk op maat gemaakt worden. Er hoeft niet gekozen te worden tussen de bestaande modellen, maar er wordt persoonlijk gekeken naar de tuin. Dus ook voor de kieskeurige tuinier, kan de perfecte tuinschuur gevonden worden.