Een nieuwe raamkruk voor onze uitbouw

raamkruk

raamkrukWij hebben achter ons huis een hele mooie serre en daarvoor zocht ik een nieuwe raamkruk. Hier hadden wij er namelijk eentje van plastic, maar dat vond ik er heel erg goedkoop uitzien. Dat past niet bij de rest van onze inrichting en daarom wilde ik deze graag vervangen door iets met een wat luxere uitstraling. Hiervoor ben ik eerst naar verschillende winkels bij ons in het centrum geweest, maar daar kon ik eigenlijk niet slagen. Ik vind dit het namelijk ook niet waard om ongelofelijk veel geld aan uit te geven. Daarom ben ik op een gegeven moment op internet gaan zoeken, want daar kon ik misschien meer vinden. Online is het aanbod vaak een stuk groter, dus dat helpt wel.

Een aanrader

Uiteindelijk heb ik een hele mooie raamkruk gevonden bij een webshop met allemaal van dit soort beslag voor vensters. Deze ga ik zeker onthouden, want het kan ook in de toekomst heel erg handig zijn. De levering was heel erg snel, want ik had het pakket met mijn nieuwe spullen al na een aantal dagen in huis. Mocht jij meer willen weten over alles wat zij te bieden hebben, dan moet jij zeker even een kijkje nemen.