Een nieuwe koffer met print besteld

koffer met print

Zelf reis ik heel erg veel voor het werk. Hier heb ik dan ook een stevige koffer met print voor nodig. De medewerkers op het vliegveld hebben hun target te halen. Hierdoor kijken zij niet echt op of om welke bagage je bij je hebt. Zelf heb ik al een paar keer mee mogen maken dat mijn bagage kapot was gegaan. Erg vervelend als je op zakenreis bent. Enfin, op dit moment ben ik weer druk opzoek naar nieuwe bagage voor de volgende reis. Meerdere malen ben ik al wel in de stad geweest, echter heb ik het daar niet kunnen vinden. Wellicht dat ik het online wel kan vinden?

koffer met print

Mijn zoektocht is gestart!

Uiteindelijk ben ik verder gaan zoeken op het internet. Er moet toch een betrouwbare koffer te vinden zijn die ik mee kan nemen op zakenreis? Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en vrijwel meteen terecht gekomen op de website van cocoono.nl. Een ruime keuze en overigens een stuk voordeliger dan wat ik er voorheen voor heb mogen betalen. Mijn bestelling heb ik geplaatst en in diezelfde week heb ik het ook al in ontvangst mogen nemen! Wat wil je nog meer?