Een mooi en functioneel windscherm

windscherm

Ons nieuw windscherm is niet alleen erg functioneel maar brengt ook een mooi uitstraling met zich mee. Dit geeft weer een toegevoegde waarde aan de totale uitstraling van ons koffie huis. Aan de rand van een grote vijver heb ik samen met mijn zus en koffiehuis. Wij zijn erg klein begonnen en inmiddels hebben wij het dagelijks erg druk. Wij hebben de mogelijkheid om onze klanten een fijne plek op het terras aan te bieden. 

Echter kan het weer ons nog wel eens in de steek laten. Mensen kiezen er dan helaas voor om snel af te rekenen en naar huis te gaan. Maar vanaf nu is dat verleden tijd!

windscherm

Beschutting voor elke weertype

Dankzij het stevige windscherm kunnen wij onze klanten de perfecte beschutting bieden. Niet alleen in de wintermaanden maar ook in de zomermaanden. Wanneer mensen bijvoorbeeld lang hebben gewandeld dan is het bij ons de perfecte plek om even lekker bij te komen met een kop koffie en een lekker broodje. Ons terras is ook voorzien van een groot afdak dus ook de regen mag zich laten zien. Samen met onze klanten zijn wij zeer tevreden over Xterior!