Deze tattoo shop in Renkum is de beste

tattoo shop Renkum

tattoo shop RenkumEen goede tattoo shop in Renkum vinden is niet zo moeilijk, want dat is er namelijk maar eentje. De medewerkers hier zijn ongelofelijk aardig en vooral erg goed in het werk wat zij doen. Zelf ben ik een keer op een middag binnen gelopen om te vragen naar de mogelijkheden. Ik had namelijk een idee in mijn hoofd dat ik graag uit wilde werken. Het zou gaan om een soort stamboom op mijn rug die ik dan telkens kon laten uitbreiden. De reden hierachter is de sterke band die ik heb met mijn familieleden en hoeveel waarde ik aan hen hecht.

Kijk hier eens

Toen ik bij deze tattoo shop in Renkum kwam, werd ik meteen ongelofelijk hartelijk ontvangen. Mijn jas werd aangenomen en ik heb niet eens hoeven wachten. Het ontwerp wat zij voor mij hebben gemaakt die dag was nog mooier dan ik het mij had voorgesteld. Daarna heb ik dan ook meteen een afspraak gemaakt om het te laten zetten. Uiteindelijk heeft dat ongeveer 2 uur geduurd, maar het is wel precies wat ik wilde. De kleuren zijn prachtig en ik kijk er naar uit om hem nog groter te gaan maken. Mocht jij op zoek zijn naar inspiratie, neem dan zeker eens een kijkje op hun website!