Detacheringsbureau voor onderwijs

Je bent eindelijk klaar met je studie en wilt overgaan op het echte werk. Ons detacheringsbureau voor onderwijs zal met een coach jou helpen om op de juiste plek terecht te komen. We willen namelijk wel dat je een lange tijd kan genieten van je baan en je geen spijt zal krijgen van de pad die je gekozen hebt.

Ondersteuning

Het komt te vaak voor dat nieuwe beginnende docenten uitvallen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan komen doordat ze niet zo’n hoge druk hadden verwacht in het vakgebied. Ook kan het komen doordat de gekozen locatie
van de docent niet gepaard gaat met zijn manier van lesgeven. Wij als detacheringsbureau voor onderwijs willen dit soort gevallen zoveel mogelijk verminderen. Wij nemen nieuwe docenten zoals jij aan en stellen ze samen op met een coach. Die zal leren kennen op welke wijze jij les geeft. Ook kan het gebeuren dat de coach je zal bijscholen om met bepaalde situaties om te gaan. Als docent weetje namelijk niet wat er allemaal op je pad af kan komen. Wij willen je graag leren om met zulke situaties om te gaan waardoor het ook makkelijker voor jou wordt. Hierdoor kunnen wij de uitval op docenten minimaliseren en mensen langer laten genieten van hun werk.