bloemist Purmerend

Vorige week ging ik met mijn oudere zus is een keertje een dagje erop uit. Toen we ’s ochtends bij elkaar kwamen en we een kopje koffie dronken, gingen we eens nadenken waar we heen zouden gaan in Noord-Holland. Omdat mijn zus zelf uit Hoorn komt was ons plan om die kant op te gaan. Voordat we naar Hoorn zouden gaan, gingen we eerst in de middag naar Purmerend.

De zaak van een oude bekende

In Purmerend hebben we de hele middag heerlijk rondgeslenterd over de straten. We bezochten wat winkels en aten een broodje bij een klein schalig gezellig restaurantje. Na de klok van 3 uur gingen we weer winkelen en kwamen we langs Bloemist Purmerend. Deze zaak was een oude bekende van mijn zus dus we twijfelde er niet aan om even een kijkje te nemen in de zaak. Toen we binnen liepen bij bloemist Purmerend zagen we meteen dat ze een heel mooi assortiment hadden. Mijn zus en ik kochten, na een tijdje te hebben rondgekeken, een paar mooie bosjes bloemen.

Bezoekje aan onze moeder

bloemist Purmerend

Nadat we de bloemen hadden gekocht gingen we door naar Purmerend. Toen we in het mooie Purmerend aankwamen, kwam me zus op het idee om op bezoek te gaan bij onze moeder die in Purmerend woont. De bloemen waren natuurlijk voor haar!