be rijbewijs

Een goede vriend van mij, die in de gemeente Ede woont, heeft onlangs zijn rijbewijs gehaald. De rijschool waar hij de rijlessen heeft gevolgd, is verkeersschool Wesseldijk, die gevestigd is in meerdere steden. Ede, Wageningen en Arnhem, zijn een paar voorbeelden waar je terecht kunt bij deze all-round rijschool. Op een veilige manier in de toekomst de weg op, dat wilde ik ook. Op aanraden van mijn vriend heb ik een proefles bij deze rijschool genomen. Het klikte direct met de rijinstructeur, dat was voor mij een pré. Het aanbod bij deze verkeersschool is enorm groot. Je kunt, behalve het be rijbewijs, lessen volgen om je vaarbewijs, motor- of vrachtrijbewijs en o.a. taxi, bus of het tractorrijbewijs te behalen. Ik wilde in ieder geval snel mijn be rijbewijs halen en misschien in de toekomst nog afrijden met een aanhanger.

be rijbewijsKlantenbeoordeling

De beoordelingen van klanten staat met 263 beoordelingen op een dikke 8.8. Het is zeker de moeite waard deze eens te lezen. Ik ben in ieder geval 100% tevreden over de rijlessen, het theoriegedeelte en het examentraject. Het theoriegedeelte beloofd het nieuwste lesmateriaal en een uitgebreid lesaanbod. De vele voordelen bij deze verkeersschool, wegen niet op tegen misschien een enkel nadeel. Zo is het natuurlijk prettig wanneer je met de rijinstructeur kunt opschieten. Een nadeel kan dus zijn dat je geen klik hebt met de instructeur. Misschien kun je dan een ander persoon vragen waarbij je de lessen kunt volgen.

Praktijk

De praktijklessen duren 60 minuten. Nadat er een intestles is gedaan, weet je ongeveer wat alles bij elkaar gaat kosten. Je mag de onkosten in eigen tempo betalen. Het geeft ook de zekerheid over het aantal lessen wat voor jou geschikt is. Je hebt de mogelijkheid om in een rijsimulator te beginnen. Dit is zeer effectief en geeft je al vast een beeld hoe het is om in een auto te rijden. De examendatum wordt al snel bekend gemaakt, zodat je hier naar toe kunt werken.
Kijk voor meer informatie op de website.